Tackle Shop

TackleShop

TackleShop.nl is een professioneel bedrijf dat zich volledig richt op de verkoop van hengelsportartikelen via internet. Er is geen fysieke winkel maar er wordt gewerkt vanuit een eigen magazijn waar uit geleverd wordt. Hierdoor is een snelle levering naar de klant toe mogelijk. Bij TackleShop.nl draait het niet alleen om de prijs. Ook de toegevoegde waarde door middel van service is voor Tackle Shop van belang. Omdat TackleShop dit soort zaken belangrijk vinden hebben zij dit dan ook hun onze missie en visie opgenomen.

Missie
TackleShop.nl heeft de ambitie dé webwinkel voor vissend Nederland te worden. Wij streven er naar om vissend Nederland te voorzien van de benodigdheden voor het uitvoeren van haar hobby op een zo’n eenvoudig- en klantvriendelijk mogelijke manier. Hierbij kan men denken aan een website met eenvoudige navigatie, 24-uurslevering, transparante communicatie en meer service dan dat er wettelijk verplicht is. Bovendien willen wij de positieve ervaring die de sportvisser in de offline winkel heeft online overtreffen door gebruik te maken van innovatieve technische mogelijkheden. Daarnaast willen wij een bijdrage doen aan de kwaliteit van het leven en onze leefomgeving. Zo streven wij er onder andere naar alleen duurzame verpakkingsmaterialen te gebruiken en stimuleren wij de verkoop van duurzame producten.

Visie
TackleShop.nl kijkt uit naar een toekomst waarin de hengelsport nog meer een familie uitje is dan dat het nu al is. Vaders nemen hun zoons – en misschien zelfs wel dochters – mee naar de waterkant waar ze samen gaan vissen. In deze toekomst is zowel het aanschaffen van hengelsportmateriaal als het gebruik er van op een duurzame wijze mogelijk en is het snel online aanschaffen van hengelsportmateriaal vanzelfsprekend. TackleShop.nl wil de sportvisser hierin voorzien door middel van een klantvriendelijke webwinkel met een professionele uitvoering.